NE OPRAŠTAJU: Kanibalski kartel raskomada žrtve žive i pojede ih, šaljući zastrašujuće upozorenje rivalima! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 20:26

NE OPRAŠTAJU: Kanibalski kartel raskomada žrtve žive i pojede ih, šaljući zastrašujuće upozorenje rivalima! (VIDEO)

Ne daj bože da im padnete šaka, teško vama

Meksički Kartel Jalisko nove generacije (CJNG) poznat je po svojoj brutalnosti i neumoljivim oblicima ekstremnog nasilja. Njegovi članovi nedavno su ubili dvojicu muškaraca u državi Guanahuato.

Članovi najdivljeg meksičkog kartela navodno su počeli da jedu žive svoje neprijatelje u zastrašujućoj pretnji rivalima.

Kartel Jalisko nove generacije (CJNG), koji predvodi Nemesio "El Menčo" Oseguera Servantes, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postao je jedna od najdominantnijih bandi u zemlji i deluje u najmanje 35 država širom Meksika i Portorika.

Ljudi "El Menča" redovno izvode odvratna dela nasilja protiv suparničkih kartela, policije i pripadnika javnosti kako bi konsolidovali svoju teritoriju.

Nedavno su se pojavili snimci članova CJNG-a koji muče dvojicu muškaraca u opštini Silao, Guanahuato, centralni Meksiko, izveštava "Libertad bajo Palabra". Žrtve su navodno raskomadane pre nego što su ih "pojeli žive".

Na video snimku su banditi CJNG navodno upozorili rivale na sličnu sudbinu. Kartel je čak oborarao vojne helikoptere prethodnih godina raketom na vođenje, ubio desetine državnih zvaničnika, a čak je poznato i da tela svojih žrtava veša na mostove kako bi zastrašio svoje rivale.

Prošlog oktobra, ubice CJNG pogubile su trojicu navodnih preprodavca droge iz kartela Sinaloa, koje je ranije vodio "El Čapo" do njegove ekstradicije i zatvaranja u SAD 2019. godine.

Veruje se da su žrtve delovale u severno-centralnoj meksičkoj državi Zakatekas, izvestio je američki list "La Opinion". Mnoštvo različitih kartela bori se za kontrolu nad Zakatekasom, koja nudi vitalne puteve trgovine ljudima prema američkoj granici.

U međuvremenu, vlasti su sve bliže hvatanju lidera CJNG "El Menča" nakon izručenja jednog od njegovih bliskih saveznika. Ranije ovog meseca, vlada te zemlje poslala je Huana Padilju Vizkaru - navodno visokog člana kartela CJNG u SAD kako bi mu se tamo sudilo.

Vizkara, poznat kao "El Čeri", odvezen je na međunarodni aerodrom u Meksiko Sitiju i prebačena u Los Anđeles u Kaliforniju. "El Čeri", koji je prvobitno uhapšen 2016. godine, optužen je za "trgovinu drogom i pranje novca" za CJNG.

Robert Almonte, bivši američki savezni maršal koji je proveo 25 godina u policijskoj upravi El Pasa baveći se narkoticima, veruje da bi to mogao biti značajan udarac za lidera Nemesia Oseguera Servantesa, "El Menča".

- Njegovo izručenje može približiti vlasti u Meksiku hapšenju El Menča - rekao je za "Dejli Star"

- Vizkara može pružiti neke potencijalno štetne informacije u zamenu da bude pušten i zaštićen, uključujući informacije koje bi pomogle vlastima u lociranju El Menča.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.