NE OBEĆAVAM  DIVNO REŠENJE

Izvor: Kurir, 20.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE OBEĆAVAM DIVNO REŠENJE

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je juče da će Srbija narednih dana voditi važne razgovore i pregovore o budućnosti zemlje, ali da, nažalost, „ne može da obeća divno rešenje“.

- Godine koje su ispred nas su godine velikih iščekivanja i godine velikih izazova. One nisu lišene teškoća i potrebno je pronaći prave odgovore, odgovore koje imaju svoju filozofsku, istorijsku dimenziju, ali i odgovore koji imaju svoj tehnološki i razvojni iskaz. Srbija se u poslednjoj deceniji 20. veka uglavnom ponašala po političkoj inerciji i nije pronalazila odgovore za iskušenja sa kojima se suočavala. Država sada mora da se ponaša na drugačiji način - rekao je Tadić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.