NE MOŽETE DA JE PREPOZNATE! Preživela stravičnu saobraćajku, dva dana provela u OLUPINI sa mrtvim drugarima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 07:28

"NE MOŽETE DA JE PREPOZNATE!" Preživela stravičnu saobraćajku, dva dana provela u OLUPINI sa mrtvim drugarima!

Tragedija koja je zemlju zavila u crno

Mlada žena koja je preživela saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule njene dve drugarice i jedan prijatelj oporavlja se, a njena mama samo kaže da se "čuda događaju", piše Mirror.

Radnica u jednoj banci, Sofi Rason oporavlja se od operacije koja je spasila život zbog slomljene lobanje i krvarenja u mozgu. Više od mesec dana nakon užasa, 20-godišnjakinja je budna, jede i govori, tvrdi njena majka Ana Sertovic.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Naime, spomenuta Sofi i četiri prijateljice išle su u noćni klub u Njuportu kada se njihov džip "tiguan" zabio u drvo pored auto-puta A48 u Kardifu u 2 sata ujutro. Doduše, policajcima je bilo potrebno dva dana da pronađu olupinu.

Njene prijateljice i prijatelj, Iv Smit (21), Darsi Ros (20) i Rafel Žen (21) pronađeni su mrtvi. Sofi i preživeli Šejn Loglin (32) oporavljaju se u Univerzitetskoj bolnici u Kardifu.

- Sofi je bila u polusvesnom stanju u oštećenom automobilu dva dana dozivajući pomoć. U šoku je i ima puno povreda. Ne možete je prepoznati - rekla je njena majka, koja tvrdi da sada njena ćerka čita poruke koje je dobila na Fejsbuku.

- Puno vam hvala. Sofi Rason sada može sve ovo da pročita i vidi ljubav i dobrotu koju smo svi primili i svi smo zaista zahvalni i zahvaljujemo vam od srca - napisala je njena majka na Fejsbuku, a Sofi se zahvalila u komentarima.

- Mrzi me što je teram na injekcije, ali mama Ana zna najbolje - dodaje.

Mama sada planira da povede "najčvršću devojčicu na svetu" i ostatak porodice na "lep odmor" jer njeni "anđeli zaslužuju poslasticu i nešto čemu se mogu radovati". Inače, stotine su prisustvovale bdenju na mestu nesreće, a oko 400 se okupilo na prošlonedeljnoj sahrani Rafela.

Ožalošćeni su bili poredani duž ulice dok su automobili bili ukrašeni plavim trakama u znak počasti. Preostali pogrebi trebalo bi se održe ovog meseca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.