NE MOGU DA PODNESEM DA ŽIVIM U ISTOM SELU SA UBICAMA Majka Blažićevih žrtava očajna: Pre dva meseca monstrum je ubio moje anđele

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 18:22

"NE MOGU DA PODNESEM DA ŽIVIM U ISTOM SELU SA UBICAMA" Majka Blažićevih žrtava očajna: Pre dva meseca monstrum je ubio moje anđele

Majka Milana i Kristine zavapila: 2 meseca kako mi je MONSTRUM ubio dva anđela!

Majka Kristine i Milana, mladog policajca iz Dubone kod Mladenovca, koji su brutalno ubijeni u rafalnoj paljbi pomahnitalog Uroša Blažića koji je počinio maskar 4. maja u Duboni i Malom Orašju gde je pobio devetoro mladih i njih 13 ranio, oglasila se na društvenim mrežama povodom dva meseca od zločina.

- Dva meseca je prošlo otkako je monstrum ubio moja dva anđela i još uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ništa nije rešeno povodom toga. Policija čuva njegove bližnje i žive normalnim životom - napisala je neutešna majka, koja je potom dodala da ih je posetila majka osumnjičenog, čija porodica inače živi u istom selu Duboni.

- Majka posle popodnevne dremke izlazi iz kuće pospana, jer smo je mi prekinuli i dolazi kod mene da pravda ubicu. Deda koji nije ni saslušan priča da je ubica sve njih tukao, snaja ga ućutkuje da to ne govori pred nama - napisala je.

Neutešna majka onda je navela i da majka osumnjičenog Uroša Blažića navodno izaziva porodice ožalošćenih.

- Traži da je mi ubijemo i podmeće se mom suprugu da je udari da bi on otišao u zatvor. Policija će imati 24 sata da reši šta će sa njima jer mi nemamo mira ni jedan sekund. Ukoliko ne odreguje država na naš apel moraćemo da organizujemo ljude iz Dubone i Malog Orašja i da rešimo na drugačiji način. Jer ne mogu da podnesem da živim u istom selu sa ubicama - zaključila je majka mladog policajca i jedva punoletne devojke.

Podsetimo, kobnog dana Uroša Blažića (21) je iz kuće u Šepšinu uzeo "kalašnjikov" i prvo se kolima odvezao do Malog Orašja, gde se zaustavio kod spomenika i tu ubio pet mladića koji su bili okupljeni oko logorske vrate slaveći đurđevdanski uranak. Nakon toga, otišao je od centra Dubone i upucao brata i sestru i njihovog druga, dok je ostale okupljene povredio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.