NE IZLAZITE BEZ KIŠOBRANA! U Srbiji danas naoblačenje s kišom i lokalnim pljuskovima

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 08:03

NE IZLAZITE BEZ KIŠOBRANA! U Srbiji danas naoblačenje s kišom i lokalnim pljuskovima

Vremenska prognoza za četvrtak 4. januar.

Prolazno naoblačenje s kišom i lokalnim pljuskovima, koje se ujutro očekuje na severu Srbije, u toku dana će se brzo premeštati ka jugu i jugoistoku zemlje uz istovremeno razvedravanje sa severozapada.

Na visokim planinama očekuje se kratkotrajan sneg. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima južne i jugozapadne Srbije jak, jugozapadni, tokom dana u skretanju na zapadni-severozapadni i u ostalim krajevima u kratkotrajnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pojačanju.

Najniža temperatura od 0 na jugu, do 10 stepeni na severu Srbije, a najviša od 10 do 16 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će tokom jutra i delom prepodneva doći do prolaznog naoblačenje s kišom i lokalnim pljuskovima. Do sredine dana doći će do razvedravanja, pa će po podne biti pretežno sunčano. Slab i umeren južni vetar u skretanju na zapadni-severozapadni i u kratkotrajnom pojačanju.

Najniža temperatura oko 10, a najviša oko 15 stepeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Stiže sneg u Beograd, evo i kada

Izvor: B92, 04.Jan.2024

U Srbiju je danas stiglo prolazno naoblačenje s kišom i lokalnim pljuskovima, prvo na severu Srbije, a zatim ide ka jugu i jugoistoku zemlje...Najniža temperatura biće od nula na jugu do 10 na severu Srbije, a najviša od 10 do 16. Temperature ostaju iznad proseka, a sneg je moguć samo na visokim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.