NE GRIZI, VEĆ IH SISAJ: Ovo je prava istina o ženskim bradavicama

Izvor: Telegraf.rs, 24.Sep.2016, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE GRIZI, VEĆ IH SISAJ: Ovo je prava istina o ženskim bradavicama

Ženske grudi su nepogrešiva erogena zona, a ono što je interesantno - njihovo nadraživanje izaziva jaku seksualnu želju i kod žena i kod muškaraca. Ipak, nije svako nadraživanje prijatno.

Sve grudi su predivne, bile one velike ili male, u obliku kruške ili jabuke, čvrste ili meke.

U pravim rukama, već i "igranje" grudima može da dovede ženu do vrhunca. Ali mnogi muškarci i nisu baš vešti kada je u pitanju dodirivanje ženskih grudi, piše Net.

Zato >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je "Pressroomvip" pitao žene i ovo je 6 stvari koje one žele da muškarci znaju o grudima.

Grickanje možda, ujedanje nikako

Svaka žena je drugačija. Neke grudi su vrlo osetljive, drugima odgovara grublja igra. Ali nemojte da nasrnete na bradavice kao ajkula. Taj deo grudi je prilično osetljiv, pa osim ako vam žene izričito ne kaže, bolje je da ih ne grizete.

Foto: thechive.com

Ne odustajte

Još jednom, svaka žena je drugačija. Neke od njih će lagano sisanje bradavica dovesti do orgazma, dok će drugima biti potrebno malo više. Nemojte da se obeshrabrite i da odustanete, već istražujte dok ne shvatite šta tačno partnerku najviše uzbuđuje.

Sisanje

Da, to žene vole, naročito tokom predigre. Od mnogih erogenih zona, ništa ih neće tako "pokrenuti" kao sisanje i diranje grudi i bradavica, ali s merom. Vaša usta nisu usisivač. Ako postanete previše agresivni, stvari mogu da budu bolne.

Foto-ilustracija: Profimedia

Dirajte, dirajte, dirajte

Sisanje nije jedino što pali žene, a igranje s grudima ne treba da se završi s predigrom. I prilikom seksa dirajte i stiskajte grudi zbog postizanje većeg užitka. Ne plašite ih se, zgrabite ih, mazite, stiskajte.

Veličina je važna

Iako je teško generalizovati, ipak postoji određeno pravilo - male grudi su često osetljivije, jer su kod velikih isti živci raspoređeni na veću površinu. Ipak, ponavljamo, svaka žena je drugačija pa istražujte. Isto je i sa bradavicama. Zbog toga što imaju više nervnih završetaka, velike bradavice su često izuzetno osetljive, pa ne treba da budete agresivni kada ih dodirujete jezikom, zubima ili prstima.

Foto: Profimedia/Pacific coast news

Obratite pažnju i na areolu

Areola, tamni krug koji okružuje bradavicu, je zapravo osetljiviji od same bradavice, posebno kod žena sa malim bradavicama. Fokusirajte se na gornji deo areole. To je najosetljiviji deo i pravi pogodak za uživanje.

Pogledajte video i shvatićete kakve grudi volite.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.