NE-DOZVOLITE-VASOJ-DECI-DA-OVO-RADE-Tinejdzeri-prave-selfije-na-vrhu-nebodera

Izvor: medio.rs, 25.Avg.2014, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE-DOZVOLITE-VASOJ-DECI-DA-OVO-RADE-Tinejdzeri-prave-selfije-na-vrhu-nebodera

Danijel Lau i njegovo dvoje prijatelja napravilo je, po mnogima, najopsaniji selfi ikad na vrhu jednog od nebodera u Hong Kongu.

Trend slikanja selfija već mesecima “trese” planetu, pa tako maltene da nema mesta na kom se ljudi nisu slikali, ne bi li baš njihova fotografija nakupila što više lajkova na društvenim mrežama. Međutim, taman kad smo mislili da smo videli najopasnije selfije, tinejdžeri iz Hong Konga uverili su nas da nije tako.

Naime, Danijel >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Lau i njegovo dvoje prijatelja popeli su se na vrh zgrade u Hong Kongu sa koje su snimali sebe i okolinu. Po društvenim mrežama već ga smatraju za najopasniji od svih selfija, a ovo definitivno nije podvig za one koji se boje visine.

Video svakako vredi pogledati zbog neverovatne panorame Hong Konga.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.