NE BIH DA VAS PLAŠIM, ALI... Majstor Branislav pokazao jezivu stvar iz bojlera i objasnio zašto obavezno da ga gasimo pre kupanja  (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 22:31

"NE BIH DA VAS PLAŠIM, ALI..." Majstor Branislav pokazao jezivu stvar iz bojlera i objasnio zašto obavezno da ga gasimo pre kupanja (VIDEO)

Evo zašto je opasno.
"Isključi bojler dok se tuširaš!", nema ko nije bar jednom čuo ili izgovorio ovu rečenicu kao upozorenje pred odlazak na kupanje. I dok je ovaj, jedan od najvećih strahova u Srba, večita tema za večite podele, jedan majstor iz Srbije je pokazao jezivu stvar koja se nalazi u bojleru i stavio tačku na raspravu!
- Zašto ja uporno pričam o ovome? Neki kažu da plašim ljude. Bolje da vas plašim nego da se ne daj Bože desi nešto. Evo, pogledajte sami kako je grejač pukao, vidite unutra, dodiruje cev grejača. I ovde je moglo doći do strujnog udara, sva sreća pa je ovo puklo u toku grejanja. Zato uvek kažem, isključujte bojler dok se kupate, a vi što se smejete...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.