NDMBGD podnela prijavu protiv gradskog arhitekte i glavnog gradskog urbaniste Stojčića

Izvor: Danas, 21.Avg.2019, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NDMBGD podnela prijavu protiv gradskog arhitekte i glavnog gradskog urbaniste Stojčića

Inicijativa Ne davimo Beograd podnela je prijavu Agenciji za borbu protiv korupcije protiv gradskog arhitekte i glavnog gradskog urbaniste Marka Stojčića, zbog sumnji na zloupotrebu službenog položaja pri javnoj nabavci za izradu urbanističkog plana za područje Košutnjaka i za konsulstantske usluge u okviru tog projekta, saopšteno je danas. Članak NDMBGD podnela prijavu protiv gradskog arhitekte i glavnog gradskog urbaniste Stojčića se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pirotu više od tri miliona dinara iz Zelenog fonda

Izvor: Danas, 21.Avg.2019

Grad Pirot dobiće više od tri miliona dinara iz Zelenog fonda Republike Srbije za realizaciju dva projekta. Članak Pirotu više od tri miliona dinara iz Zelenog fonda se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.