NBS predstavila godišnje rezultate sistema za instant plaćanja

Izvor: Danas, 22.Okt.2019, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBS predstavila godišnje rezultate sistema za instant plaćanja

Narodna banka Srbije saopštila je danas da je za godinu dana funkcionisanja IPS NBS sistema (za instant plaćanja), od 22. oktobra 2018. godine do 20. oktobra 2019. godine, realizovano je 5.300.836 transakcija, ukupne vrednosti 77.985.299.511 dinara. Članak NBS predstavila godišnje rezultate sistema za instant plaćanja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obeleženo godinu dana instant plaćanja, Više od 5 miliona transakcija do sada

Izvor: Kamatica.com, 22.Okt.2019

Tokom godinu dana rada novog platnog sistema za instant plaćanja, IPS NBS sistem, realizovano je više od 5,3 miliona transakcija, ukupne vrednosti 77,9 milijardi dinara, saopštila je Narodna banka Srbije..

Nastavak na Kamatica.com...

Žena koja je posmatrala 300 pogubljenja u Teksasu

Izvor: Danas, 22.Okt.2019

BBC NewsPrvi put je prisustvovala pogubljenju kada je imala 22 godine U Teksasu je pogubljen mnogo veći broj ljudi nego u bilo kojoj drugoj saveznoj državi u SAD, a jedna žena, zaposlena u državnim organima, svojevremeno je posmatrala nekoliko stotina pogubljenja. Ona je sa Benom Dirsom je razgovarala...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.