Izvor: Blic, 01.Dec.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBS SKRAĆUJE ROKOVE Od sledeće godine keš krediti najduže na SEDAM GODINA

Narodna banka Srbije skratila je rok za odobravanje keš kredita sa 10 godina na osam. Sledeće godine takvi krediti odobravaće se na sedam godina, a od 2021. na godinu manje. Dušan Uzelac, urednik portala "Kamatica", kaže da je to zauzdavanje keš kredita i da je NBS izašla sa propisom koji bi ograničio zaduživanje građana jer, kako kaže, svedoci smo kako banke guraju i prodaju te kredite kao da ništa drugo ne uzimamo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Keš krediti će ubuduće biti ograničeni na sedam ili manje godina

Izvor: Radio 021, 01.Dec.2019

Narodna banka Srbije skratila je rok za odobravanje keš kredita sa 10 godina na osam. Sledeće godine takvi krediti odobravaće se na sedam godina, a od 2021. na godinu manje...Dušan Uzelac, urednik portala "Kamatica", kaže za RTS da je to zauzdavanje keš kredita i da je NBS izašla sa propisom koji...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.