Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2024, 09:11

NBS: BDP porastao za 3,8 odsto, industrijska proizvodnja za 6,9 odsto

Realni rast bruto domaćeg proizvoda (BDP) u četvrtom tromesečju prošle godine iznosio je 3,8 odsto međugodišnje, dok je u celoj 2023. posmatrano kao zbir četiri tromesečja realni rast bio 2,5 odsto, što je u skladu s prethodno datom procenom, objavila je Narodna banka Srbije pozivajući se na podatke Republičkog zavoda za statistiku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBS objavila podatke: BDP porastao za 3,8 odsto

Izvor: B92, 01.Mar.2024

Realni rast bruto domaćeg proizvoda (BDP) u četvrtom tromesečju prošle godine iznosio je 3,8 odsto međugodišnje...U celoj 2023. posmatrano kao zbir četiri tromesečja realni rast bio 2,5 odsto, što je u skladu s prethodno datom procenom, objavila je Narodna banka Srbije pozivajući se na podatke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.