NBG: Požar u soliteru, jedan mrtav VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 17.Nov.2018, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBG: Požar u soliteru, jedan mrtav VIDEO/FOTO

Na Novom Beogradu u bloku 63 izbio je požar u stanu na 13. spratu solitera u Ulici Jurija Gagarina. Jedna osoba je stradala u požaru.

Pet vatrogasnih ekipa učetvovalo je u gašenju požara, saznaje B92.net. U Hitnoj pomoći potvrdili su da je došlo do požara i da su tri ekipe na terenu.

Požar je izbio na 13. spratu solitera, a potom se proširio na dva sprata iznad. Stradala je muška osoba, starosti 65 godina, nezvanično saznaje Prva televizija.

Stanari su evakuisani zbog dima koji se proširio zgradom.

Dve osobe su se nagutale dima zbog čega su prevezene na Vojno-medicinsku akademiju.

.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VELIKI POŽAR NA NOVOM BEOGRADU: Gori stan u soliteru, jedna osoba poginula, evakuisana zgrada (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 17.Nov.2018

Na Novom Beogradu u bloku 63 izbio je požar u stanu na 13. spratu solitera Na Novom Beogradu u bloku 63 izbio je požar u stanu na 13. spratu solitera. Pet vatrogasnih ekipa bori se sa vatrenom stihijom.Prema nezvaničnim informacijama jedno lice izgubilo je život.Uskoro opširnije..#pozar...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.