NAZIRALI SU SE GLAVA I NOGE U ovom kontejneru pronađena mrtva beba, jezivi detalji slučaja iz Prijepolja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 16:09

"NAZIRALI SU SE GLAVA I NOGE" U ovom kontejneru pronađena mrtva beba, jezivi detalji slučaja iz Prijepolja (FOTO)

Tačan uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije.

Žena iz prijepoljskog naselja Hašimbegovića polje, za koju se sumnja da je svoju novorođenu bebu bacila u kontejner za smeće je dvadesetogodišnja A.M. iz tog grada. Ona je na odeljenje ginekologije Opšte bolnice u Prijepolju primljena zbog obilnog krvarenja, a na pregledu je ustanovljeno da je neposredno pre toga porođena.

- U bolnici je rekla da se porodila kod kuće i kad su je pitali gde je beba, ona je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odgovorila da ju je ostavila u komšiliku. To je bilo sumnjivo i policija je krenula u potragu za bebom, koja potom nije bila na adresi koju je rekla žena u bolnici. Nakon pretrage terena, pronađena je u kontejneru ispred kuće A.M. - rekao je jedan od očevidaca.

U pratnji policije na teren je izašla i odeljenska babica koja je uzela bebu i pokušala da je oživi, ali već je bilo kasno pošto novorođenče nije davalo znakove života.

- Scena je bila užasna, beba je bez znakova života izvađena iz kontejnera. Nazirali su se glava i noge, nakon toga su je zamotali u čaršaf i odneli, pretpostavljam u bolnicu - izjavio je očevidac.

Prema nezvaničnim informacijama beba je u prijepoljsku bolnicu primljena bleda, bez spolja vidljivih povreda.

Tačan uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U bolnici rekla da se porodila kod kuće, beba pronađena u kontejneru

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2021

Žena iz prijepoljskog naselja Hašimbegovića polje, za koju se sumnja da je svoju novorođenu bebu bacila u kontejner za smeće je dvadesetogodišnja djevojka iz tog grada.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.