NAVIJAČI BESNI: Ultrasi postrojavali Balotelija

Izvor: Kurir, 18.Mar.2014, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAVIJAČI BESNI: Ultrasi postrojavali Balotelija

Biće čistke!

Nakon protesta pre meča s Parmom, a zatim žestokih uvreda posle poraza od „mlekadžija“ na San Siru sa 4:2, navijači Milana su postrojili fudbalere i trenera Klarensa Sedorfa i održali im bukvicu o tome kako treba da se bore u dresu sedmostrukog šampiona Evrope!

Vođe navijača su na sastanku insistirali na korenitim promenama igračkog kadra, a od fudbalera tražili veću posvećenost i disciplinu, dok su Baloteliju poručili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da počne da igra kako ume ili da napusti klub.

- Svestan sam da moram da igram mnogo bolje. Izvinjavam se svima i obećavam da ću popraviti svoju igru - rekao je Baloteli.

Međutim, Gazeta delo sport tvrdi da su na San Siru, pre svega, nezadovoljni ponašanjem napadača azura i da bi ga najradije prodali.

(P. P.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.