NAVALJNOG JE UBIO TROMB, A NE VLASTI U KREMLJU! Šešelj otkrio šta se desilo sa ruskim opozicionarom: NEMA logike...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 11:35

NAVALJNOG JE UBIO TROMB, A NE VLASTI U KREMLJU! Šešelj otkrio šta se desilo sa ruskim opozicionarom: "NEMA logike..."

Najavio i veliku rusku ofanzivu.

Doktor Vojislav Šešelj govorio je za TV Informer o smrti Alekseja Navaljnog, kao i o sitaciji na frontu u Ukrajini. 

- Alekseja Navaljnoga je ubio tromb, a ne vlasti u Kremlju jer to nema logike. Već je dobio par decenija zatvora, jer se pokazao kao izdajnik Rusije i nema razloga da ga sada likvidiraju. Amerika ima za cilj da uz pomoć rata u Ukrajini ugrozi Rusiju, a drugi cilj je da iscrpi Evropu. Amerika nema trajne prijatelje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona ima samo trajni interes. Razbijanje NATO pakta je nešto najbolje što može da se desi i NATO će se sigurno raspasti - saopštio je Šešelj.

On je dodao i da Rusija mora da osvoji celu Ukrajinu ako hoće da pobedi nacistički režim. 

- Neće stati nacistički režim u Ukrajini dok se ne izvede taj režim pred lice pravde. Rusija mora da osvoji celu Ukrajinu, da ne bi išla opet u specijalnu operaciju i dozvolila opet širenje nacizma. Pašće Avdejevka, a kada se to desi Rusija će krenuti u totalnu ofanzivu mnogo brže. Ukrajina je iscrpela sve resurse i sada Zelenski mobiliše i starce i invalide. Poljaci žele da se zavade sa Rusijom, a Putin nema nikakve interese u Poljskoj, već ludačkoj poljskoj vlasti preti opasnost od Nemačke. U slučaju napada na Rusiju, Putin će akivirati taktičko nuklearno oružje - zaključio je Šešelj.

(Srbija Danas)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.