NATEKLA VILICA, POVREDE GLAVE I KOLENA Jeziva ISPOVEST turiste kojeg je SRBIN krvnički pretukao na Zakintosu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 20:10

"NATEKLA VILICA, POVREDE GLAVE I KOLENA" Jeziva ISPOVEST turiste kojeg je SRBIN krvnički pretukao na Zakintosu!

Sve se odigralo brzo.

Britanski turista, kojeg su pretukla četvorica radnika obezbeđenja, među kojima je i Srbin, u noćnom klubu na Zakintosu, otkrio je razmere povreda i kako je napad izgledao.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se kako Džejmsa Tejlora (18) drže četvorica radnika obezbeđenja u noćnom klubu 4. jula, pre nego što su počeli da ga udaraju i šutiraju u lice i telo.

Džejms je za Daily mail ispričao da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zadobio modrice, nateklu vilicu, povrede na glavi i posekotinu usne i kolena nakon napada.

On je ispričao da je do napada došlo jer je stajao na stolici kako bi napravio selfi sa prijateljima, pre nego što su nastvavili da igraju. Rekao je da ga je jedan radnik zgrabio za ruku i povukao sa stolice, ali kada se se povukao, radnik je nestao.

- Nekih 10 sekundi kasnije došao je sa ostalim članovima obezbeđenja koji se vide na snimku, izveli su me napolje i počeli da me tuku - rekao je on.

Dodao je da se sve odigralo brzo i da se samo seća udaraca.

CHERRY BAY ZANTE BOUNCERS!

EVERYONE BE WARNED AND SHARE!

These grown men need to be held accountable for this abuse…@BBCNews @BBCBreaking @TheSun @guardian @thetimes @DailyMirror @MailOnline pic.twitter.com/470molmZvH

— lennyavison (@lennyavison) July 9, 2023

Nakon napada Džejms je otišao u bolnicu, rekao je lekarima da je zadobio povrede nakon što su ga pretukli članovi obezbeđenja u klubu.

Džejms je nakon napada identifikovao samo jednog od muškaraca koji su ga pretukli, za kojeg se navodi da je srpskog porekla.

Upozoravamo vas da je snimak uznemirujuć!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ispovest britanskog turiste kojeg je pretuklo obezbeđenje na Zakintosu: Među napadačima bio i muškarac iz Srbije, mladić tvrdi da je sve OVAKO POČELO

Izvor: Blic, 14.Jul.2023

Britanski tinejdžer koga su četiri radnika obezbeđenja, među kojima je, kako su naveli grčki mediji, i Srbin, pretukla u noćnom klubu na grčkom ostrvu Zakintos, ispričao je kako je došlo do napada. Na snimku se vidi kako Džejmsa Tejlora (18) drže četiri radnika obezbeđenja u noćnom klubu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.