NASTAVLJENA GLEDIĆKA TRANSFERZALA

Izvor: Kurir, 05.Sep.2010, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVLJENA "GLEDIĆKA TRANSFERZALA"

KRAGUJEVAC - Više od 400 članova 20 planinarskih društava, koji su juče krenuli iz Dulena u dvodnevni pohod na Gledićke planine, stigli su sinoć do planinarskog doma u Adžinim Livadama, gde su proveli noć.

Učesnici ovog pothvata danas nastavljaju do manastira Kamenac u Čestinu i dalje prema Crnom vrhu, čija je nadmorska visina 897 metara. Današnja etapa duga je 18 kilometara.

Planinarsko društvo "Žeželj" iz Kragujevca u saradnji sa Planinarskim savezom Srbije po drugi put organizuje republičku planinarsku akciju pod nazivom "Gledićka transverzala", koja okuplja veliki broj učesnika iz svih krajeva Srbije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.