NASTAVLJAJU SE KONSULTACIJE O MANDATARU: Vučić danas sa SVM i listama Zukorlića i Žigmanova

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 08:47

NASTAVLJAJU SE KONSULTACIJE O MANDATARU: Vučić danas sa SVM i listama Zukorlića i Žigmanova

Kod predsednika na razgovore dolaze predstavnici nacionalnih manjina.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja danas konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Vučić se prvo sastaje sa predstavnicima izborne liste "Savez vojvođanskih Mađara - Za našeg predsednika, za našu zajednicu, za budućnost!".

Posle tog sastanka, sledi razgovor sa predstavnicima liste "Usame Zukorlić - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ujedinjeni za pravdu - Stranka pravde i pomirenja - Bošnjaci Sandžaka - Tomislav Žigmanov - Demokratski savez Hrvata u Vojvodini".

Predsednik Srbije započeo je 26. februara konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade.

Vučić je razgovarao sa predstavnicima izborne liste "Politička borba Albanaca se nastavlja – Šaip Kamberi", a potom i sa listom "Ruska stranka – Slobodan Nikolić".

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAZGOVOR SA PASTOROM Vučić nastavio konsultacije o sastavu nove Vlade: Za stolom Savez vojvođanskih Mađara

Izvor: Blic, 27.Feb.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je danas konsultacije o mandataru za sastav nove Vlade razgovorima sa predstavnicima liste Saveza vojvođanskih Mađara.

Nastavak na Blic...

Zukorlić i Žigmanov: Vučić predlaže učešće predstavnika manjina i u novoj vladi

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Feb.2024

Predstavnici bošnjačke i hrvatske stranke koji su, kao deo jedne izborne liste, bili danas na konsutacijama o novom mandataru, saopštili su da predsednik Srbije Aleksandar Vučić podržava ideju o manjisko-inkluzivnoj Vladi što podrazumeva da i u narednom periodu ima ministre iz manjinskih naroda.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.