NASTAVLJA SE SERIJA RAZORNIH OLUJA - IMA MRTVIH! Popaljeni alarmi širom Evrope, države padaju jedna za drugom

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2023, 18:32

NASTAVLJA SE SERIJA RAZORNIH OLUJA - IMA MRTVIH! Popaljeni alarmi širom Evrope, države padaju jedna za drugom

U nevremenu na severu Italije poginula je jedna pedesetosmogodišnja žena

Nažalost, serija razornih oluja i ove sedmice nastavlja se na severu Italije. U toku poslepodneva snažan olujni sistem formirao se nad severom Italije.

U nevremenu je poginula jedna pedesetosmogodišnja žena kada je na nju palo drvo u Milanu. Spasioci su dugo pokušavali da je izvuku, jer je njeno telo bilo zaglavljeno ispod debla, ali za nesrećnu ženu nije bio spasa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Nevreme je napravilo velike probleme u Milanu, pa su zatvorene i pojedine metro stanice.

Italijanski mediji prenose da su spasioci morali više puta da intervenišu, te da su spasli jednu stariju ženu koja je počela da se davi u jezeru ispod jednog nadvožnjaka.

Serija grmljavinskih oluja nastaviće se i u do kraja dana, a biće praćene gradom, olujnim vetrom, obilnim pljuskovima i orkanskim vetrom. Za sever Italije proglašen je najveći stepen upozorenja na nepogode.

Grmljavinske oluje besne i širom Alpa i to od juga i istoka Švajcarske i severa Italije do zapada Austrije.

Nakon što je jedan olujni sistem pogodio Salcburg, on je ovog poslepodneva nastavio put ka istoku i do kraja dana pogodiće i šire područje Beča, uz obilne pljuskove i olujne vetrove.

Do kraja dana grmljavinske oluje proširiće se i na severozapadne predele Mađarske, a očekuju se i u većem delu Slovenije, kao i na severozapadu Hrvatske, gde je takođe izdat visok stepen upouzorenja na potencijalno jake nepogode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVA ŽRTVA NEVREMENA U ITALIJI Drvo zgnječilo ženu, vatrogasci satima pokušali da izvuku telo: Povređene još tri osobe (FOTO/VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Jul.2023

Žena (58), poreklom iz Maroka, poginula je danas na severu Italije nakon što je na nju palo drvo usled nevremena koje je zadesilo Lizon, region u Lombardiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.