NASTAVLJA SE NIZ OBLAČNIH DANA: Ponovo nas očekuje kiša, vetar a u pojedinim krajevima Srbije i SNEG! Uveče pravi PREOKRET

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 08:17

NASTAVLJA SE NIZ OBLAČNIH DANA: Ponovo nas očekuje kiša, vetar a u pojedinim krajevima Srbije i SNEG! Uveče pravi PREOKRET

Vremenska prognoza za 8. mart 2024.

U Srbiji danas će biti pretežno oblačno s povremenom kišom, a na planinama može pasti i malo snega. Tokom popodneva i večeri očekuje se prestanak padavina i delimično razvedravanje.

Vetar će biti slab do umeren. Jutarnje temperature kretaće se između 2 i 6 stepeni, dok će najviše dnevne temperature biti od 8 do 12 stepeni.

U Beogradu danas će biti pretežno oblačno, s povremenom slabom kišom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ujutru i sredinom dana. Tokom popodneva očekuje se prestanak padavina i delimično razvedravanje.

Vetar će biti slab do umeren. Jutarnje temperature biće između 4 i 6 stepeni, dok će najviše dnevne temperature biti oko 11 stepeni.

U subotu će u Vojvodini i centralnoj Srbiji biti pretežno sunčano i toplije, dok će u ostalim krajevima biti malo do umereno oblačno. Po podne se očekuje novo naoblačenje sa jugozapada, donoseći kratkotrajnu kišu ili lokalne pljuskove, uz pojačanje jugoistočnog vetra. U nedelju će biti umereno oblačno, toplije i vetrovito, s najvišim temperaturama do oko 20 stepeni u zapadnoj i centralnoj Srbiji. Nakon toga sledi promenljivo vreme sa čestim naoblačenjima i postepenim padom temperature.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.