Izvor: B92, 05.Mar.2002, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVAK SUDJENJA MILOSEVICU ODLOZEN ZBOG POZARA

Hag -- U Haskom tribunalu u utorak nece biti nastavljeno sudjenje Slobodanu Milosevicu zbog manjeg pozara koji je izbio u kuhinji suda, posle cega je cela zgrada evakuisana. "U utorak nece biti sudjenja Milosevicu", saopstio je portparol Tribunala Dzim Lendejl. Sudjenje ce biti nastavljeno u sredu.

Druga sudjenja u Haskom tribunalu mogla bi kasnije tokom dana biti nastavljena, tvrde sluzbenici suda. Prema prvim procenama, steta od pozara je 125.000 evra. Predstavnik vatrogasaca je rekao da je pozar, koji je izbio u kantini Tribunala na 2. spratu, pruzrokovao kvar na termostatu koji kontrolise temperaturu ulja u fritezi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.