NASTAVAK PONOVLJENOG SUĐENJA ZA UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA: Izjašnjavanje o krivici 5. februara

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 11:56

NASTAVAK PONOVLJENOG SUĐENJA ZA UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA: Izjašnjavanje o krivici 5. februara

Na podizanje optužnice čekalo se dve godine, suđenje prate skandali i nelogičnosti

Sudija Specijalnog suda u Prištini Valjon Kurtaj zakazao je prvo saslušanje u ponovljenom suđenju za ubistvo Olivera Ivanovića za 5. februar u 9.30 časova, potvrdio je za Kosovo Onlajn advokat Predrag Miljković.

- Danas sam od sudije Valjona Kurtaja dobio poziv za prvo saslušanje u predmetu ubistva Olivera Ivanovića, što znači da je sud prihvatio naš zahtev. Ovo je prvo saslušanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kome će se okrivljeni izjasniti o krivici - rekao je advokat Miljković, koji zastupa Nedeljka Spasojevića.

Ni posle pune tri godine ubistvo Olivera Ivanovića nije rasvetljeno, ubice i nalogodavci su još uvek nepoznati, a ono što se sa sigurnošću može reći je da od prvog trenutka ovaj slučaj prate mnogi skandali i nelogičnosti, pre svega kada se ima u vidu sudski proces, koji do sada nije dao bilo kakve rezultate.

Loša istraga od samog početka dovela je do toga da se na podizanje prve optužnice čeka gotovo dve godine.

Nedugo zatim usledila je i druga, a od nedavno je na snazi treća, dopunjena optužnica, za koju advokati odbrane i čelnici Ivanovićeve Građanske inicijative tvrde da se gotovo uopšte ne razlikuje od prethodnih i da je, kao i prve dve, podignuta bez pravnog utemeljenja i potrebnih dokaza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.