NASTAVA U TRI SMENE Počela rekonstrukcija OŠ Aca Milosavljević u Rušnju

Izvor: Blic, 28.Dec.2016, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVA U TRI SMENE Počela rekonstrukcija OŠ "Aca Milosavljević" u Rušnju

Radovi na rekonstrukciji Osnovne škole "Aca Milosavljević" u Rušnju, koja je izgrađena 1982. godine, danas su konačno počeli.

Nakon dve decenije čekanja i odlaganja, ova škola konačno će biti obnovljena.

- Danas su počele pripreme za rušenje montažnog objekta, koje će se izvesti dok su deca na raspustu. Svi đaci su sada u staroj zgradi, gde će ova tri dana pohađati nastavu u tri smene, dok će časovi trajati 35 minuta - priča direktor Slavko Bogavac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji nije mogao da sakrije svoje oduševljenje zbog početka radova.

Nakon rušenja i izgradnje novog montažnog dela, radiće se i na staroj zgradi. Rok za realizaciju je 120 dana, a Ministarstvo prosvete dalo je saglasnost za realizaciju nastave u tri smene, od 7.30 do 19.10.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.