NASLUTIO TRAGEDIJU? Poslednja objava nastradalog mladića u saobraćajki kod Loznice ledi krv u žilama, slušao je OVU PESMU pre udesa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 08:49

NASLUTIO TRAGEDIJU? Poslednja objava nastradalog mladića u saobraćajki kod Loznice ledi krv u žilama, slušao je OVU PESMU pre udesa (VIDEO)

Nesrećni mladić je na svom nalogu na društvenim mrežama neposredno pred smrt objavio snimak navodno pred samu nesreću.
Mladić (21) nastradao je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre dva dana u mestu Brezjak kod Loznice, kada je automobil marke "seat" kojim je upravljao drugi mladić (24) sleteo sa puta.
- Išli su iz Loznice kada je automobil, kako se sumnja usled neprilagođene brzine, u mestu Brezjak sleteo sa puta. Automobilom je upravljao mladić koji je iz Zavlake, a putnik u vozilu je bio nastradali mladić. Kako sam čuo njegovo telo našli su ispod automobila - rekao je izvor upoznat sa slučajem.
Na društvenoj mreži Tik Tok pojavio se snimak koji je nastradali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.