NAŠLI SMO GA U BUNARU, BIO SAV PRETUČEN Sestra ubijenog mladića sa Peštera otkrila jezive detalje tragičnog kraja potrage za njenim bratom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 19:39

"NAŠLI SMO GA U BUNARU, BIO SAV PRETUČEN" Sestra ubijenog mladića sa Peštera otkrila jezive detalje tragičnog kraja potrage za njenim bratom

Sestra saopštila najstrašnije vesti.

Mladić, za kojim je policija tragala od četvrtka, pronađen je mrtav danas oko 15 sati u bunaru u blizini kuće svog ubice, potvrdila je njegova sestra.

Ona je navela da je mladić bio sav pretučen kada je njegovo telo pronađeno i bačen u bunar koji se nalazi u neposrednoj blizini kuće ubice.

- Našli smo ga oko 15 sati u bunaru koji se nalazi kod kuće čoveka koji ga je ubio. Bio je sav pretučen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i bačen tu. Ubica je pobegao za Nemačku. Niko ništa nije primetio, nikakavih problema nije bilo sa njim pred nestanak, nije se činiloda išta krije - rekla je sestra ubijenog Tutinca.

Podsetimo, prve sumnje su da mu je ubica presudio zbog svađe oko supruge. Naime, kako se sumnja, ubijeni je bio u emotivnoj vezi sa njegovom suprugom. Pre ubistva došlo je navodno do svađe dvojice muškaraca, a ubijenom je presuđeno udarcem u glavu.

Ubijeni mladić nestao je na teritoriji Peštera, a poslednji put viđen je u četvrtak, od kada mu se gubi svaki trag.

Kako je objavljeno na društvenim mrežama, u međuvremenu je pronađena njegova vozačka dozvola.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/Jelena Stefanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.