NAŠLI CENTRA: Samardžiski u Zvezdi

Izvor: Kurir, 25.Jan.2013, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAŠLI CENTRA: Samardžiski u Zvezdi

Samardžiski je nedavno napustio Lijetuvos Ritas

Dosadašnji košarkaš litvanskog Lijetuvos Ritasa i makedonske košarkaške reprezentacije Predrag Samardžiski (21,214) potpisao je, kako se nezvanično saznaje, ugovor sa Crvenom zvezdom.

Nekadašnji centar Partizana i FMP-a pristao je da obuče crveno-beli dres i sa njim krene u napad na domaće prvenstvo, Kup, ABA ligu i Evrokup.

Samardžiski je karijeru počeo u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Partizanu, a potom je pet godina nosio dres FMP-a. Internacionalnu karijeru započeo je u dresu turskog Olin Edirnea, a potom je prešao u redove Lijtuvos Ritasa. Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Makedonije, a za seniorski tim je igrao na Eurobasketu 2011.

Samardžiski bi u Beograd trebalo da doputuje u nedelju, a za Crvenu zvezdu bi trebalo da debituje u sredu u duelu četvrtog kola L grupe Last 16 faze Evrokupa protiv Uniksa.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.