Izvor: B92, 01.Jun.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASLEDINICI CE TRAZITI OBUSTAVU STRANE POMOCI JUGOSLAVIJI

Novi Sad -- Predsednik Udruzenja za vracanje nacionalizovane nepokretne imovine u Vojvodini Stanko Ivancevic najavio je da ce vlasnici nacionalizovane imovine uskoro animirati dijasporu i da ce od svih svetskih organizacija koje novcano pomazu Jugoslaviju zatraziti da obustave novcanu pomoc dok imovina ne bude vracena starim vlasnicima.

Ivancevic je rekao da ce Liga za zastitu privatne svojine sa sedistem u Beogradu, cije je vojvodjansko udruzenje clan, vrlo skoro jos agresivnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zahtevati nove izbore jer je "DOS omanuo na ovom aktuelnom problemu". "Nasa imovina se prodaje i njome se i dalje manipulise.

DOS-Vlada nema volju, niti zeli da nas primi i resi ovaj problem", ocenio je Ivancevic.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.