OVO JE NASILNIK KOJI JE PRETUKAO ĆERKU (7) U VLASOTINCU! Bivšoj ženi uputio gnusne pretnje: Ja ću izaći iz zatvora, a ti iz groba nikada nećeš

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 22:24

OVO JE NASILNIK KOJI JE PRETUKAO ĆERKU (7) U VLASOTINCU! Bivšoj ženi uputio gnusne pretnje: "Ja ću izaći iz zatvora, a ti iz groba nikada nećeš"

Oduvek problematičan
Muškarac (35) iz sela u okolini Vlasotinca 20. februara ove godine brutalno je pretukao svoju ćerkicu (7), nakon čega je njena majka odlučila javno da progovori i podeli svoju agoniju i pretnje koje je doživljavala dok je bila u braku sa nasilnikom.
- On je oduvek problematičan. Jednom čoveku je izvadio oko, nakon čega je osuđen na kućni pritvor. Sada je pretukao moju ćerku, mene maltretira godinama i pušten je na slobodu. Plašimo se za svoju bezbednost. Ako je ikako moguće želim da on bude u pritvoru dok se suđenje ne završi, jedan minut je dovoljan da nasilnik ubije nekoga - tvrdi neutešna majka.
"Blic" je povodom ovog slučaja kontaktirao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.