NASILNI BES OPOZICIJE! Ljiljana Smajlović: Zakon o eksproprijaciji je pitanje kako da se optuži vlast (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2021, 00:44

NASILNI BES OPOZICIJE! Ljiljana Smajlović: Zakon o eksproprijaciji je pitanje kako da se optuži vlast (VIDEO)

Ljiljana Smajlović je gostujuću emisiji Hit Tvit, govorila o Zakonu o ekspoprijaciji

Ljiljana Smajlović je u emisiji Hit Tvit govorila o Zakonu o eksproprijaciji, rekaviši da ovo nije samo ekološko pitanje, već i pitanje kako da se optuži vlast.

- Pitanje Zakona o eksproprijaciji nije samo ekološko pitanje, ovo je pitanje kako da se optuži vlast a to se vidi i po uzvicima "Vučiću pederu", napadi na bageristu gde masa viče "Udri ga, ubij ga!" To je vrsta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nasilnog besa! - rekla je ona.

NASILNI BES OPOZICIJE!

Ljiljana Smajlović:

"Pitanje Zakona o eksproprijaciji nije samo ekološko pitanje, ovo je pitanje kako da se optuži vlast a to se vidi i po uzvicima "Vučiću pederu", napadi na bageristu gde masa viče "UDRI GA, UBIJ GA!" To je vrsta nasilnog besa!" pic.twitter.com/wTyiiYlFk0

— Detektor laži (@LaziDetektor) November 28, 2021

Ona je otkrila i da je Đilas nedavno hvalio rudnik litijuma, dok je danas protiv njega.

- Pre nekoliko godina je Đilas dao intervju "Nedeljniku" u kom je rekao da je šansa Srbije litijum, da taj litijum bude u svakom telefonu, u svakom električnom automobilu, da mi pravimo fabrike! - dodala je ona.

ĐILAS DANAS PROTIV RUDNIKA LITIJUMA A NEDAVNO GA HVALIO!

Ljiljana Smajlović:

"Pre nekoliko godina je Đilas dao intervju "Nedeljniku" u kom je rekao da je šansa Srbije litijum, da taj litijum bude u svakom telefonu, u svakom električnom automobilu, da mi pravimo fabrike!" pic.twitter.com/i6uQKwUNPA

— Detektor laži (@LaziDetektor) November 28, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.