NASILJE: Tuča učenica završna obračunom noževima roditelja

Izvor: Kurir, 13.Mar.2013, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASILJE: Tuča učenica završna obračunom noževima roditelja

H.S majka jedne od devojčica pronašla učenicu sa kojom se svađala njena ćerka, a zatim je uz pretnju nožem na silu izvela iz škole i automobilom je odvezla do kuće njenih roditelja, gde je izbila svađa

SANSKI MOST – Verbalna svađa između dve učenice Srednje mešovite škole u Sanskom Mostu u ponedeljak se pretvorila u obračun njihovih roditelja, zbog čega je intrvenisala policija.

Prema izjavama očevidaca dve učenice drugog razreda su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << posvađale, posle čega je jedna od njih telefonom pozvala svoju majku H.S. koja je zatim došla u školu.

H.S. je pronašla učenicu sa kojom se svađala njena ćerka, a zatim je uz pretnju nožem na silu izvela iz škole i automobilom je odvezla do kuće njenih roditelja, gde je izbila svađa između H.S. i učenicinog oca M.V.

Tokom svađe M.V. je razbio vetrobransko staklo, na automobile H.S, posle čega se ona odvezla kući.

Prema rečima komandira Policijske stanice Sanski Most Vehbije Huzejrovića na kraju je intervenisala policija i protiv roditelja su podignute krivične prijave.

“Protiv H.S. je podignuta krivična prijava zbog prisilnog odvođenja devojčice iz škole, a protiv M.V. zbog oštećenja putničkog vozila., rekao je komandir policije.EPK/Nezavisne

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učenice počele svađu roditelji potegli noževe

Izvor: Mondo, 13.Mar.2013

Verbalna svađa između dve učenice Srednje mešovite škole u Sanskom Mostu u ponedeljak se pretvorila u obračun njihovih roditelja, zbog čega je intervenisala policija...Prema izjavama očevidaca dve učenice drugog razreda su se posvađale, posle čega je jedna od njih telefonom pozvala svoju majku...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.