NAŠE VOJNE OPERACIJE SU U TOKU, GAZA ĆE BITI SASVIM DRUGAČIJA Savetnik Netanijahua najavio PAKAO za Hamas

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2023, 07:25

"NAŠE VOJNE OPERACIJE SU U TOKU, GAZA ĆE BITI SASVIM DRUGAČIJA" Savetnik Netanijahua najavio PAKAO za Hamas

"Palestinska militantna grupa Hamas platiće za svoje zločine"

Izrael pojačava pritisak na palestinsku terorističku grupu Hamas, njene vojne operacije su u toku i Gaza će biti veoma drugačija, rekao je Mark Regev, savetnik izraelskog premijera Benjamina Netanjahua, javlja "Jerusalem Post".

- Pojačavamo pritisak na Hamas. Pojačavamo pritisak pod kojim su. Naše vojne operacije su u toku - rekao je on za "Fox News".

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Oni će nastaviti da primaju naše vojne udare sve dok ne demontiramo njihovu vojnu mašinu i raspustimo njihovu političku strukturu u Gazi. Kada se ovo završi, Gaza će biti veoma drugačija - rekao je on.

Palestinska militantna grupa Hamas platiće za svoje zločine protiv čovečnosti i Izrael počinje da im naplaćuje, rekao je Regev u intervjuu za MSNBC u petak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.