NAŠE JE DA SAČUVAMO ŽIVOT U SRBIJI Predsednik Vučić se oglasio nakon sastanka sa patrijarhom Porfirijem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2022, 16:21

"NAŠE JE DA SAČUVAMO ŽIVOT U SRBIJI" Predsednik Vučić se oglasio nakon sastanka sa patrijarhom Porfirijem (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se oglasio na društvenoj mreži Instagram.

Predsednik Vučić se sastao sa Porifirijem, patrijarhom Srpske pravoslavne crkve, kao i ostali crkvenim velikodostojnicima. Posle sastanka, predsednik se oglasio na društvenoj mreži Instagram.

- Hvala Vam @patrijarh_porfirije na pažnji koju posećujete državi i problemima sa kojima se suočavamo. Naše je da sačuvamo život u Srbiji, da sačuvamo našu zemlju i naš narod - napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je predsednik Vučić na Instagramu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je patrijarha srpskog Porfirija i episkope Srpske pravoslavne crkve, koji su se okupili na redovnom ovogodišnjem Arhijerejskom saboru SPC. Sastanak se održao u zgradi Predsedništva na Andrićevom vencu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.