NAŠA SUZA NEMA RODITELJA! Kad će koktel u Hagu? Vučić komentarisao saslušanje Haradinaja

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NAŠA SUZA NEMA RODITELJA! Kad će koktel u Hagu?" Vučić komentarisao saslušanje Haradinaja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o saslušanju Ramuša Haradinaja u Hagu.

Govoreći o saslušanju Ramuša Haradinaja i zločinima nad našim narodom, predsednik kaže da Srbi moraju izdržati i da razumeju da "naša suza nema roditelja".

- Ne smemo da pokažemo da gubimo nerve - rekao je on.

- Već je izašao, malo će i da ruča sa njima - prokomentarisao je Vučić za RTS odgovarajući na pitanje novinara da li će biti zadovoljena pravda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Hagu.

- Nemojte da sanjamo snove kako će neko da nam donese pravdu, nije nam je donosio do sad, neće nam je doneti ni ubuduće. Nego, kada će taj koktel koji organizuju u Hagu, Haradinaj i ostali? Da još malo popriča sa njima kako se namučio. Težak je taj let bio od Prištine do Beča i Haga - kazao je Vučić.

A komentarišući to što je Haradinaj otišao avionom Bežeta Pacolija, kaže:

- Namučio se, možda nije bilo stjuardesa u avionu i to Pacolijevom, kako čujem išao je Pacolijevim avionom. Kaže da je dugo čekao ovaj drugi avion. Teška situacija, namučio se veliki junak - ironičan je bio Vučić.

On je istakao da će biti još investicija naše države u Kosovo i Metohiju.

- Naše moći su ograničene, ali ćemo ih do maksimuma iscrpljivati i pogamati našem narodu na svaki način - rekao je Vučić na polaganju temeljca za novo postrojenje u Železari Smederevo, odgovarajući na pitanja novinara.

U Specijalizovanom tužilaštvu u Hagu završeno je saslušanje tzv. premijera privremenih prištinskih institucija u ostavci Ramuša Haradinaja.

On je novinarima ispred zgrade tužilaštva rekao da je na saslušanje pozvan kao osumnjičeni i da mu je tužilaštvo savetovalo da ne govori o toku ispitivanja.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.