NARUČILA JE HRANU, A ONDA JOJ SE ZGADIO ŽIVOT: Postupak nesavesnog dostavljača je šokirao sve (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 09:31

NARUČILA JE HRANU, A ONDA JOJ SE ZGADIO ŽIVOT: Postupak nesavesnog dostavljača je šokirao sve (VIDEO)

Gledala je sa gađenjem kako dostavljač pred njenim vratima češe međunožje

Aleks Vrajt (22) odlučila je u petak uveče da naruči hranu u restoranu brze hrane nakon napornog dana na poslu. Ipak, ono što je videla na snimku kamere ispred svog doma u Česterfildu ubrzo ju je nateralo da izgubi apetit.

Kada je dostavljač kompanije Uber Eats stigao sa njenom narudžbom, mogla je samo sa gađenjem da ga posmatra kako nesavesno češe svoje međunožje, pre nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je istom rukom kojom je načinio taj postupak izvadio njenu hranu iz torbe i ostavio je pred vratima. Nakon toga je nastavio i dalje da to čini, pre nego što je konačno otišao.

Aleks je odmah od Ubera zatražila povraćaj svog novca u vrednosti od 12.45 funti. Međutim, taj novac joj još uvek nije vraćen.

- U početku mi je bilo smešno, i počela sam da se smejem dok nisam shvatila koliko je to zapravo odvratno. Toliko odvratno, da mi je u potpunosti ogadilo hranu - kaže Aleks.

Aleks je te večeri došla kući umorna sa posla i želela je da naruči hranu kako se ne bi zamarala sa kuvanjem, jer je narednog jutra išla rano na posao.

 - Živimo u mračnom delu ulice, tako da se nije moglo odmah videti kod koje kuće će izvršiti dostavu. Sve sam gledala uživo i trajalo je dobrih 45 sekundi - dodaje ona.

Iako se na snimku vidi da je dostavljač rukom dodirivao samo kesu, i to je bilo dovoljno da je odbije od hrane.

Aleks je postavila snimak na internetu i izazvala burne reakcije među njenim prijateljima.

- Iskreno se nadam da nisi to pojela - izrazio je zabrinutost jedan njen poznanik.

Aleks je uputila žalbu kompaniji Uber Eats, odakle je dobila izvinjenje. Obećano joj je da pomenuti dostavljač više neće dolaziti. Ipak, kako kaže, povraćaj novca još uvek nije dobila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.