NARUČENA ISTRAŽIVANJA Abazović ne veruje rezultatima CEDEM-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 13:50

"NARUČENA ISTRAŽIVANJA" Abazović ne veruje rezultatima CEDEM-a

Premijer Crne Gore Dritan Abazović o današnjim rezultatima istraživanja CEDEM-a.

Predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je danas da ne veruje u istraživanja javnog mnjenja, pogotovo, kako je kazao, ova koja je danas predstavio Centar za demokratiju i ljudska prava (CEDEM), a prema kojem gotovo trećina građana, odnosno 29,8 odsto, smatra da se Crna Gora kreće pogrešnim putem.

Abazović je na sednici Vlade Crne Gore rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da misli da rezultati danas prikazanog istraživanja, kako je kazao, imaju svoju svrhu.

- Ali, samo da jedna stvar bude jasna: većina građana Crne Gore misli da zemlja ide pravim putem. Čak ni naručena istraživanja javnog mnjenja ne mogu više to da ospore. - rekao je Abazović.

  

On je rekao da smatra da je netačna konstatacija o poverenja u Vladu Crne Gore.

- Imamo konstataciju za koju mislim da je netačna jer sam gledao nešto drugo, što nije objavljeno. Ali i ovo što je objavljeno govori da maltene polovina stanovništva podržava napore Vlade Crne Gore. - naveo je Abazović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.