NARODNI TRIK otkriva kad ćete izgovoriti sudbonosno „DA“

Izvor: NaDlanu.com, 27.Dec.2015, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NARODNI TRIK otkriva kad ćete izgovoriti sudbonosno „DA“

Ovim se trikom devojke koriste od davnina, a otkriva godinu u kojoj ćete zaploviti u bračnu luku. Pa, vredi probati, zar ne?

Sigurno ste bar jednom od svojih baka ili mama čuli za čuveni narodni eksperiment s venčanim prstenom i čašom vode koji pogađa godinu u kojoj ćete izreći sudbonosno „da“.

Ako dosad niste imale priliku da probate ovaj trik, predlažemo da to učinite još danas! Ništa vas neće koštati, a vi nam javite jesu li prognoze bile istinite.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << />
Od materijala su vam potrebni: čaša vode, konac i venčani prsten.

Sipajte vodu do pola, a prsten zakačite na konac i čekajte. S vremenom će prsten početi da udara u rubove čaše, a vi polako brojite jer to su godine s kojima ćete se udati. Pažljivo slušajte i skoncentrišite se.

Izvor: nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Narodni trik: Otkrijte kad ćete izgovoriti sudbonosno "DA"

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Dec.2015, 11:33

Ovim se trikom djevojke koriste od davnina, a otkriva godinu u kojoj ćete zaploviti u bračnu luku. Pa, vrijedi probati, zar ne?..Sigurno ste bar jednom od svojih baka ili mama čuli za čuveni narodni eksperiment s vjenčanim prstenom i čašom vode koji pogađa godinu u kojoj ćete izreći sudbonosno...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.