NARODNI I PROST ČOVEK, PUN SAM EMOCIJA Predsednik Vučić ispunio dugogodišnju želju Dejanu koji živi sa bolesnom majkom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 08:30

"NARODNI I PROST ČOVEK, PUN SAM EMOCIJA" Predsednik Vučić ispunio dugogodišnju želju Dejanu koji živi sa bolesnom majkom (VIDEO)

Ovaj projekat pokrenut je na inicijativu predsednika Vučića i gradonačlenika Čačka, Miluna Todorovića.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, pre par dana obišao je Dejana Pajovića, koji sa svojom bolesnom majkom živi u selu Mršinci, kako bi video završne radove na izgradnji nove kuće za Dejana.

Ovaj projekat pokrenut je na inicijativu predsednika Vučića i gradonačlenika Čačka, Miluna Todorovića. Kako je rekao Pajović, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne može da opiše emocije koje su ga obuzele kada je ugledao predsednika.

- Kako da vam opišem kako sam reagovao? To je za mene doživljaj, da mi dođe predsednik države u moju kuću. Za mene je to stvarno velika stvar, da predsednik obiđe mene i moju majku koja je bolesna i nepokretna – kazao je Pajović, te dodao da ovako nešto nije mogao ni da zamisli.

Prema rečima sagovornika, život u staroj i trošnoj kući postao je nemoguć, ali je prvi čovek Srbije, zajedno sa gradonačelnikom Čačka odlučio da pomogne i obezbediti novi i lepši život Dejanu i njegovoj majci.

- Sve što sam tražio u životu, a nikada nisam bio alav... Meni je najbitnija bila voda. A naš predsednik i naš gradonačelnik su i započeli tu priču da dobijemo kuću – ističe Dejan.

Kako je ispričao susret sa Vučićem je bio opušten, i toliko ga je oduševila prizemnost i skormnost našeg predsednika.

- Verujete mi, ja sam to i smatrao za predsednika, veoma je prijatna osoba za razgovor. Ne mogu da vam opišem rečima kako je on razgovarao sa mnom. Narodni i prost čovek. Ja sam pun emocija i pod velikim sam utiskom zbog predsednikove posete. Nemam prave reči da to objasnim – istakao je sagovornik, te za kraj poručio kako je ovim gestom predsednik Srbije još jednom pokazao kako se brine o svemu i svakom čoveku u našoj zemlji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.