NAREĐENA HITNA EVAKUACIJA STANOVNIŠTVA! Moguće probijanje brane na reci!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 19:09

NAREĐENA HITNA EVAKUACIJA STANOVNIŠTVA! Moguće probijanje brane na reci!

Vlasti su poslale upozorenje

Zbog obilnih kiša koje padaju u provinciji Nova Škotska, na istoku Kanade, vlasti su izdale upozorenje na moguće probijanja brane na reci Sent Kroa.

Pokrajinska kancelarija za hitne slučajeve naredila je, slanjem sms poruka, hitnu evakuaciju lokalnog stanovništva, prenosi Rojters.

Vlasti u Halifaksu potvrdile su da su obilne padavine načinile značajnu štetu na putevima i infrastrukturi.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />- Protekla noć je bila užasna za našu zajednicu - objavio je na svom Tviter nalogu gradonačelnik Halifaksa Majk Sevidž, dok je federalni ministar za vanredne situacije Bil Bler potvrdio da su federalne službe spremne da pomognu u slučaju potrebe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.