NAPUSTIO KBC ZEMUN: Darko Lazić prevezen u banju Selters

Izvor: Večernje novosti, 29.Nov.2018, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPUSTIO KBC ZEMUN: Darko Lazić prevezen u banju Selters

Popularni folker je u Zemunsku bolnicu primljen 23. oktobra kada je na putu Subotište - Brestač u jutarnjim časovima doživeo tešku saobraćajnu nesreću PEVAČ Darko Lazić u četvrtak je, posle više od mesec dana, napustio KBC Zemun i ambulantnim kolima prevezen u banju Selters u Mladenovcu na dalji oporavak! U sanitetskom vozilu sa Darkom su bili njegova majka Branka i prijatelj Miljan Vračević, a u drugom automobilu Lazićev otac Milan i brat. Dok su ga na nosilima >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << iznosili iz bolnice, novinari su pitali folkera kako se oseća, a on je podigavši palac dao znak da je dobro i kratko rekao: - Ide nabolje! Pročitajte još - PRVA ZAJEDNIČKA SLIKA POSLE UDESA: Darko Lazić i njegova devojka Marina u bolnici Da Laziću posle teške saobraćajne nesreće predstoje bolji dani, u četvrtak je "Novostima" potvrdio i njegov prijatelj i saradnik Miljan Vračević, rekavši da pevač ima jak motiv da se što pre oporavi. - U banji mu predstoji rehabilitacija povređene noge, ali ne znamo koliko će tamo ostati, verovatno bar dve-tri nedelje - kaže za naš list Vračević. - Klinički je stabilan, oporavak će ići ustaljenim tokom shodno njegovom stanju. Zahvaljujući izuzetnom medicinskom osoblju Zemunske bolnice i Ortopedske klinike, Darko se posle veoma teškog stanja oporavlja. Što se kaže, zadužio je sudbinu. Darko se nada najboljem. Presrećan je, hrabar, mlad, jak, izuzetno motivisan i svestan da ga ljudi vole.Foto Instagram/miljan.official Pročitajte još - DARKO LAZIĆ PRIŽELjKUJE SINA: Marinina trudnoća mu dala novu snagu Popularni folker je u Zemunsku bolnicu primljen 23. oktobra kada je na putu Subotište - Brestač u jutarnjim časovima doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Usledila je borba za život, a zatim i nekoliko teških operacija. Posle prvih ohrabrujućih vesti o Lazićevom zdravstvenom stanju, stigla je i informacija da je njegova devojka Marina Gagić u drugom stanju, što je mladom folkeru dalo dodatnu snagu da se što pre oporavi i vrati normalnom životu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majka Branka OSTAJE U BANJI sa DARKOM! Nakon 38 dana POZNATO KADA PEVAČ IDE SVOJOJ KUĆI i KOJA JE TERAPIJA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2018, 00:33

Pevač Darko Lazić doživeo je pre 38 dana tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio povrede koje su bile opasne po život..Darko Lazić je iz KBC Zemun prebačen u Selters banju u Mladenovcu, gde je dobio specijalne uslove za rehabilitaciju koja će trajati bar tri meseca...Pevača su lekari...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.