NAPUMPAO JE PRED MILIONIMA LJUDI

Izvor: Kurir, 18.Okt.2011, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPUMPAO JE PRED MILIONIMA LJUDI

BERLIN - Marko (35) i Nikol (26), kandidati nemačkog šoua "Traži se snaha", dobiće bebu.

Oni su se već u prvoj emisiji pred kamerama strasno masirali, a Markova mama je umalo zbog toga dobila nervni slom. Marko je Nikol tada rekao da legne u krevet, da se skine i strastveno je izmasirao.

Ove nedelje je Marko prvi put posetio Nikol u njenom stanu. Čim je stigao ispričala mu je da je ćutala preko telefona, ali da joj kasni menzes i da joj se mnogo jede čokolada, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Bild.

Marku to nije bilo dovoljno jasno, pa ju je upitao da mu malo pojasni. Devojka mu je odgovorila da misli da je trudna. Šokirani muškarac je rekao da je sve mogao očekuje ali ne i to.

Nikol ga je dočekala sa testom za trudnoću i nekoliko trenutaka kasnije pokazao je da je trudna.

"Proći ćemo zajedno kroz ovo. Oduvek sam hteo decu", obećao je Marko.

Par više nema mnogo vremena za romantiku jer će ih za nekoliko trenutka biti troje.

Video možete pogledati OVDE

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.