NAPRAVITE SVOJ IZBOR KA BOLJEM: U ovom salonu u Zemunu vaša koža će zablistati, a za popust vam je potrebna jedna KARTICA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPRAVITE SVOJ IZBOR KA BOLJEM: U ovom salonu u Zemunu vaša koža će zablistati, a za popust vam je potrebna jedna KARTICA (FOTO)

Jedna kartica je sve što vam je potrebno

Salon "Nactive centar" je u službi vaše lepote.

Posebnim masažama možete uspostaviti harmoniju uma i tela. Energetski se podignite i preoblikujte svoje telo.

Potpuno prirodno i bezbolno - paketi preoblikovanja tela od 4-6 tretmana, za 8-10 dana.

Pripremite se za nove izazove u nestvarnom ambijentu spa centra opremljenog finskom saunom, parnim kupatilom, đakuzijem, teretanom i bazenom.

Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaboravite da su masaže preventive zdravlja, a i Vaše lečenje. U ovom salonu imate priliku da uz ljubazno osoblje uživate u pravim blagodetima masaže i da se vratite kući preporođeni.

Centar pruža brojne pogodnosti, kao što su:

•    Mogućnost kupovine poklon vaučera za drage saradnike i prijatelje.

•    Edukacija raznih tehnika masaža i prodaja italijanskih preparata za kozmetičke salone i klijente.

LASERSKA EPILACIJA PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA

Laserska epilacija je metoda koja bezbedno uklanja neželjene dlačice sa lica i tela. Neškodljiva je, bezbolna i mogu je koristiti žene i muškarci.

U "Nactive centru" koriste laser najnovije tehnologije koji omogućava uklanjanje dlačica i na osunčanoj koži, tretman je bezbolan i neinvazivan.

Oslobodite se viška kilograma i zauvek pobedite celulit, uz tretmane morskim solima i algama.

Iz svoje bogate ponude salon vam nudi i:

- Antistres - energetska masaža

- Limfna drenaža

- Detoksikacija tela

- Refleksoterapija

Jednom rečju - uspostavite balans duha i tela!

Topla preporuka je da posetite ovaj salon i da se uverite zašto žene vole da ovde poklone svoju pažnju.

Kozmetički salon "Nactive centar" jedan je od partnera Gradske opštine Zemun na projektu koji vlasnicima personalizovane kartice omogućava 10% popusta  na preparate za negu, 20% na tretmane, 50% na anticelulit program. Za ostale informacije možete se informisati lično na adresi "Ljiljane Krstić 5", Zemun, Altina ili pozivom na broj 63/7758169.

Za više detalja o tome šta se sve nalazi u ponudi, pogledajte na sajtu GO Zemun ili Fejsbuk stranici Moja zemunska kartica.

Kartica važi samo uz ličnu kartu. Informacije o popustima možete dobiti na broj telefona 011 2197 985.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.