NAPRAVIO TEŽAK UDES! Kada saznate čime se bavi vozač automobila smrti SLEDIĆE VAM SE KRV U ŽILAMA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2020, 16:59

NAPRAVIO TEŽAK UDES! Kada saznate čime se bavi vozač "automobila smrti" SLEDIĆE VAM SE KRV U ŽILAMA (VIDEO)

Rade N. (42) vozeći sina (2) na operaciju projurio je kroz crveno svetlo u centru Beograda, čime je izazvao težak udes u kome su poginuli njegov sin iz prvog braka i supruga Jelena.

Naime, Rade je profesionalni vozač kamiona i proputovao je mnoge evropske zemlje.

S obzirom da je profesionalni vozač i da na svom Fejsbuk profilu objavljuje kuda je sve vozio, mnogi su se na društvenim mrežama zapitali, kako je tako nesmotreno vozio, te prošao kroz crveno svetlo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Udes ispred Vlade Srbije pic.twitter.com/Wme8Qe8A1X

— Drustvene mreze (@drustvenidrug) June 18, 2020

Podsetimo, stravična saobraćajna nesreća dogodila se u četvrtak oko 6 sati ujutru kada je Rade N. prošao na crveno svetlo i udario u kombi koji je prevozio radnike na gradilište u Beogradu. Od jačine udarca automobil je prešao na suprotnu stranu ulice i udario u zgradu Vlade Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RADE ĆE SE UBITI AKO PREŽIVI! Stravične reči majke i bivše žene krivca za tragediju kod Vlade Srbije (VIDEO)

Izvor: Kurir, 19.Jun.2020

Majka i prva žena Radeta Novitovića koji je izazvao udes kod Vlade Srbije, u kom su poginuli njegovi sin Nikola i žena Jelena, kažu da se mole da on i njegov mlađi sin (2) izdrže

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.