NAPRAVIO SAM MNOGO GREŠAKA I PRAVIM IH SVAKOG DANA, ALI... Oglasio se predsednik Vučić i poslao veoma važnu poruku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 12:16

"NAPRAVIO SAM MNOGO GREŠAKA I PRAVIM IH SVAKOG DANA, ALI..." Oglasio se predsednik Vučić i poslao veoma važnu poruku (VIDEO)

Predsednik Srbije obratio se video porukom na svom Instagram profilu "buducnostsrbijeav" i uputio javno izvinjenje.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram profilu "budućnostsrbijeav" video porukom u kojoj se iskreno izvinjava istarskim vinarima zbog, kako kaže, greške koju je napravio u jednom političkom intervjuu.

Naime, predsednik Srbije bio je gost u intervjuu Senada Hadžifejzovića prilikom posete BiH. U intervjuu na Face TV gde je, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pored gorućih političkih tema, vakcina, auto-puteva, saradnji između Republike Srbije i Republike Srpske spomenuo i kvalitet vina iz Istre i uporedio ih sa našim, domaćim vinom.

Tim povodom, predsednik Srbije obratio se video porukom na svom Instagram profilu "buducnostsrbijeav" i uputio javno izvinjenje.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Napravio sam mnogo grešaka i pravim ih svakog dana... Valjda je to razlika između normalnih ljudi i onih koji se prave bezgrešni... - rekao Vučić u video poruci na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić se izvinio vinarima u Istri

Izvor: RTS, 07.Mar.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvinio se vinarima u Istri jer, kako je rekao, nije veliki ljubitelj malvazije, ali je "svakako neko ko nema nikakvo pravo da vređa trud i rad vinogradara i vinara koji se bore za svoje proizvode". . Aleksandar Vučić je u videu objavljenom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.