NAPISAO OPROŠTAJNO PISMO PRE NEGO ŠTO SE BACIO U SMRT? Potresni detalji stravične tragedije u Kačarevu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 13:23

NAPISAO OPROŠTAJNO PISMO PRE NEGO ŠTO SE BACIO U SMRT? Potresni detalji stravične tragedije u Kačarevu

On se na svom poslednjem času veoma čudno ponašao. 

Učenik OŠ "Žarko Zrenjanin" (14) iz sela Kačarevo koji je juče oko 12.20 časova izvršio samoubistvo skokom kroz prozor sa drugog sprata škole, navodno je pre samoubistva napisao oproštajno pismo.

Kako su ispričali njegovi drugari iz razreda, on se na svom poslednjem času veoma čudno ponašao. 

Najpre je kasnio na čas nemačkog jezika, jer je prethodno sa svojom majkom bio na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razgovoru kod direktorice.

Sedeo je sam u zadnjoj klupi. U jednom momentu je udario glavom o školsku klupu. Nastavnica mu je prišla i smirila ga.

Potom je, kažu đaci, počeo nešto da zapisuje na papiru. Kada su ga upitali šta to radi, rekao je da piše neko pismo. Onda je, navodno, sve to izbrisao i, čim se oglasilo zvono za kraj časa, odjednom skočio na klupu, a potom i kroz otvoren prozor.

Pao je na travnjak ispred škole, na prednju stranu tela. Kako je utvrđeno obdukcijom, smrt je nastupila zbog pucanja aorte usled naglog pada sa velike visine.

Još se ne zna pravi razlog samoubistva ovog osmaka. 

Sve vesti o ovoj tragediji u Kačarevu možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.