NAPISALI STE - OD VELIKE PRIČE NIŠTA Predsednik odgovorio novinarki N1: Siguran sam da ću vas obradovati uskoro (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 15:39

"NAPISALI STE - OD VELIKE PRIČE NIŠTA" Predsednik odgovorio novinarki N1: Siguran sam da ću vas obradovati uskoro (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obećao je da će obradovati redakciju N1 formiranjem Narodnog pokreta za državu.

Na pitanje novinarke N1 o razlozima navodnog pomeranja datuma osnivanja pokreta, Vučić je rekao sledeće: 

- Video sam da ste se nasekirali na vašim medijima zbog toga, napisali ste "od velike priče ništa". Pa valjda bi trebalo da ste srećni zbog toga? Za mene su sadržaj i suština važniji od forme. Na dnevnom nivou imao sam po 20 razgovora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su se samo odnosili na KiM. Kada to imate, ne možete da se posvetite nečemu drugom. Siguran sam da ću vas obradovati u narednom periodu - rekao je predsednik Vučić.

VUČIĆ OBEĆAO DA ĆE OBRADOVATI REDAKCIJU N1 FORMIRANJEM NARODNOG POKRETA!

N1: Za Vidovdan ste najavljivali formiranje Pokreta, sada vidimo da je taj rok pomeren. Koji su razlozi?

Vučić: Video sam da ste se nasikirali na vašim medijima zbog toga, napisali ste "od velike priče… pic.twitter.com/9fHXzkYk0P

— Detektor laži (@LaziDetektor) June 27, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić: Narodni pokret nije formiran jer nisam imao dovoljno slobodnog vremena

Izvor: Radio 021, 27.Jun.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da još nije došlo do formiranja Narodnog pokreta za državu jer "zbog predsedničkih obaveza nije imao dovoljno slobodnog vremena da se bavi tim pitanjem".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.