NAPIO SE u vozu i IZGUBIO ĆERKICU (4): Posle 20 GODINA ju je pronašao, a prvi susret će vas RASPLAKATI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPIO SE u vozu i IZGUBIO ĆERKICU (4): Posle 20 GODINA ju je pronašao, a prvi susret će vas RASPLAKATI (VIDEO)

Putujući na istok zemlje 1999. godine s ocem, devojčica je nestala...

Beloruskinja Julija Moisejenko ponovno je sa svojim roditeljima, dve decenije nakon što je kao četvorogodišnja devojčica nestala tokom putovanja vozom.

Putujući iz Minska u istočnu Belorusiju 1999. godine s ocem Viktorom, Julija je nestala. Prema pisanju lokalnih medija njen otac se napio i zaspao, a kada se probudio njegove ćerke nije bilo.

Ona je spletom okolnosti završila u vozu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prema zapadnom ruskom gradu Rjazanju sećajući se samo imena svojih roditelja, navelo je u saopštenju belorusko ministarstvo unutrašnjih oslova.

- Problem je što me beloruska policija tražila samo u Belorusiji, dok u Rusiji nije bilo informacija o nestaloj devojčici - rekla je 24-godišnja Moisejenko.

Moisejenko je odrasla u ruskoj udomiteljskoj porodici. Prošli mesec je njen prijatelj na internetu pronašao objavu o nestaloj osobi i obratio se beloruskim vlastima kako bi saznao je li reč o Juliji.

Moisejenko se zatim sastala sa svojim roditeljima, a DNK test je potvrdio da su u srodstvu. Otac je rekao da je on kriv zbog svega i zamolio je ćerku za oproštaj.

- Živeli smo u nadi 20 godina. Živeli smo u nadi da ćemo je pronaći - rekla je njena majka Ljudmila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.