NAPETO! Amerika poslala nuklearnu podmornicu na Bliski istok, OVO može da znači samo jedno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023, 23:30

NAPETO! Amerika poslala nuklearnu podmornicu na Bliski istok, OVO može da znači samo jedno!

Rat u Pojasu Gaze se ne zaustavlja.

Američka mornarica poslala je nuklearnu podmornicu na Bliski istok kao poruku Iranu i njegovim zastupnicima da ne eskaliraju rat.

Izraelska vojska pozdravila je u ponedeljak raspoređivanje podmornice koja može da lansira nuklearno oružje, penosi britanski Metro.

- Uvek je dobra vest videti da Amerikanci unose više sredstava - rekao je novinarima portparol IDF-a, potpukovnik Ričard Heht.

„Mi ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vidimo kao neku vrstu faktora odvraćanja, stabilizacije u regionu.“ - dodao je on.

Postoje i izveštaji da bi izraelski vojnici mogli da budu unutar grada Gaze za nekoliko dana, pošto trupe IDF-a okružuju najgušće naseljeni deo opkoljene enklave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.