NAPETA SITUACIJA U MITROVICI: Sirene odjekuju gradom, Srbi odlučni da pruže otpor (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2022, 21:06

NAPETA SITUACIJA U MITROVICI: Sirene odjekuju gradom, Srbi odlučni da pruže otpor (VIDEO)

U Severnoj Mitrovici večeras oko 20.30 časova i dalje je izuzetno napeta situacija, sirene za opasnost ne prestaju da se čuju, a na ulicama ima jako malo ljudi.

Kako javljaju mediji, Srbi su odlučni da pruže otpor eventualnom pokušaju iz Prištine da im se ugrožavaju prava i bezbednost.

Na glavnom mostu preko Ibra nema trenutno nikoga osim nekoliko policijskih vozila.

Ranije tokom popodneva pojavila se informacija da su Albanci iz južnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dela krenuli da se okupljaju, ali u ovom trenutku nema većih grupa sa južne strane mosta.

Srbi iz severnih kosovskih opština okupili su se tokom popodneva na magistralnim pravcima ka Brnjaku, Jarinju i kod Zubinog Potoka, u nameri da spreče početak uvođenja mera reciprociteta Prištine, najavljenih za ponedeljak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRAZNE ULICE, SIRENE KONAČNO PRESTALE U Severnoj Mitrovici napeta situacija, na prelazima nema vozila

Izvor: Blic, 31.Jul.2022

U Severnoj Mitrovici večeras oko 20.30 časova sirene su konačno prestale da se oglašavaju, ali je i dalje izuzetno napeta situacija, a na ulicama ima jako malo ljudi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.