NAPASNIK POKUŠAO DA OTME DEVOJČICU (11) USRED BELA DANA: Jeziv plan mu je propao, kamera sve zabeležila (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 13:25

NAPASNIK POKUŠAO DA OTME DEVOJČICU (11) USRED BELA DANA: Jeziv plan mu je propao, kamera sve zabeležila (VIDEO)

Sve se dogodilo dok je čekala na austobuskoj stanici prevoz.

Kancelarija šerifa okruga Eskambia na Floridi objavila je video snimak pokušaja otmice devojčice (11) koji se dogodio u utorak.

Oko 7 sati se vozilo zaustavilo kraj 11-godišnjakinje koja je čekala na autobuskoj stanici.

Iz belog automobila je izašao muškarac koji je navodno sa sobom imao i nož. Prišao je devojčici koja mu je pokušala da pobegne. Usledila je borba u kojoj je muškarac pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ugura dete u automobil, ali ona je uspela da se izvuče iz njegovog stiska i pobegne. Sada je na sigurnom sa svojom porodicom.

Šerifova kancelarija je kasnije objavila da je muškarac u pritvoru. Pronašli su ga prateći njegovo vozilo na snimcima sa nadzornih kamera. Uhapšen je zbog pokušaja otmice deteta i teškog napada. Policija je saopštila da već ima kriminalnu prošlost, koja uključuje i prethodnu optužbu za seksualni prestup nad detetom, piše ABC Njuz.

Ovog puta je pokušao da pobegne tako što je obojio deo automobila u drugu boju, ali policija ga je ipak pronašla. Na njegovoj odeći su pronašli tragove plavog plastelina, sa kojim se devojčica igrala neposredno pre pokušaja otmice.

Devojčica je rekla da joj je i pre dve nedelje prišao isti beli automobil i da je vozač pokušao da razgovara sa njom, a taj je incident prijavila roditeljima i školi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JEZIV SNIMAK IZ PRIBOJA Muškarac izašao iz jednog automobila, krenuo preko ulice, a onda ga je POKOSIO DRUGI! Nosio ga na haubi nekoliko metara (VIDEO)

Izvor: Blic, 19.Maj.2021

Jedan muškarac povređen je kada ga je 15. maja posle ponoći pokosio automobil na Železničkoj stanici u Priboju. Snimak jezive nesreće objavljen je na društvenim mrežama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.